Váš Lekár prináša nový pohľad na zdravie. Komplexný a odborný

Spoločnosť Váš Lekár, ktorá sa už niekoľko rokov intenzívne zameriava na zdravie a prevenciu svojich klientov, po otvorení viacerých samostatných ambulancií a lekární v niekoľkých slovenských mestách, prichádza s úplne novým konceptom.

Máme za sebou dlhoročné skúsenosti v ambulantnom sektore. V súčasnosti prevádzkujeme sieť ambulancií v Bratislave, Považskej Bystrici a v Poprade, pričom máme skúsenosti nielen s ich prevádzkou, ale aj s manažmentom Zdravotného strediska Záporožská v Bratislave. Jeho súčasťou je 20 ambulancií. Zásadným spôsobom sme sa podieľali na boji proti Covid-19 a naši zdravotníci otestovali a zaočkovali tisíce ľudí na celom Slovensku. 

Váš Lekár v súčasnosti a vízia do budúcna

Počas posledných rokov sa náš záujem vyprofiloval s jasným cieľom: pomôcť našim klientom žiť dlhší aktívny život. Uvedomujeme si, že jedným z najdôležitejších nástrojov, ako ho dosiahnuť, je prevencia v oblasti zdravia. “Sme si istí, že včasná a presná diagnostika im môže pomôcť prežiť dlhší aktívny život,” hovorí Pavol Marcinko, výkonný riaditeľ spoločnosti Váš Lekár.  

Aj vďaka našim skúsenostiam a komplexnému pohľadu na fyzické a psychické zdravie sme sa rozhodli v Bratislave otvoriť polikliniku Váš Lekár. Otvoríme ju už v januári 2024.

Sme si istí, že včasná a presná diagnostika môže ľuďom pomôcť prežiť dlhší aktívny život.

Pavol Marcinko, CEO Váš Lekár

Najväčší projekt spustíme v januári 2024

Momentálne pracujeme na spustení najväčšieho projektu Váš Lekár, ktorým je rovnomenná poliklinika v priestoroch Eurovea 2 v Bratislave. Garantom jej konceptu je slovenský lekár a nutričný špecialista, MUDr. Boris Bajer, PhD. Poliklinika prichádza s odborným a exaktným prístupom, ktorý reprezentuje 23 ambulancií a päť doplnkových pracovísk pod jednou strechou. “Naším cieľom je pozerať sa na zdravie klientov ako na celok. V prípade špecifického prípadu posúdi ich anamnézy viacero relevantných lekárov, a vďaka digitalizovanej klientskej zóne bude tento proces rýchly a efektívnyChceme poskytovať zdravotnú starostlivosť tým ľuďom, ktorí sú ochotní prevziať zodpovednosť za svoje zdravie,” vysvetľuje Bajer. 

Poliklinika sa bude zameriavať na dosiahnutie well-beingu našich klientov a pomôžu jej k tomu dva faktory: prevencia a dáta. Jednoduchým nástrojom, ktorý umožní klientom pravidelnú prevenciu je ročné členstvo v poliklinike Váš Lekár. V rámci členstva získa klient okrem množstva iných benefitov aj prístup k vlastnej digitálnej klientskej zóne, krátke čakanie na termíny u lekára a komplexný pohľad na svoje zdravie. Jednou z výhod polikliniky je fakt, že pod jednou strechou sa nachádzajú okrem všeobecnej a špecializovaných ambulancií, aj odborníci na výživu, či duševné zdravie.

Poliklinika s osobným prístupom ku každému človeku

Novinkou sú špecializované preventívne prehliadky s ohľadom na vek a pohlavie klientov a klientiek. Inú starostlivosť si totiž vyžaduje 20-ročná žena a inú 60-ročný muž. “Preto dopĺňame do našich preventívnych prehliadok okrem iných aj vyšetrenia fertility, či prostaty,” dopĺňa Bajer. Poliklinika bude prijímať limitované množstvo klientov tak, aby lekári mali dostatok času na svoj pracovný výkon a aby klienti dostali plnohodnotnú zdravotnú starostlivosť. To všetko počas vyhovujúcich otváracích hodín, v dostupnej lokalite a bez zbytočného čakania.

Naším cieľom je pozerať sa na zdravie klientov ako na celok.

MUDr. Boris Bajer, PhD., garant konceptu polikliniky

Lekárne s diagnostickým centrom ponúknu dostupnejšiu zdravotnú starostlivosť

Okrem polikliniky pracuje spoločnosť Váš Lekár aj na otvorení lekární po celom Slovensku. Momentálne je k dispozícii lekáreň vo Zvolene, do konca tohto roka k nej pribudnú aj lekárne v Trenčíne, Krupine a Želiezovciach. V januári 2024 otvoríme lekáreň v rámci Polikliniky Váš Lekár. S našimi plánmi nekončíme, koncom roka 2024 spustíme ďalších 9 lekární v mestách po celom Slovensku.

Už dlhé roky vnímame zvláštny názor, že farmaceuti len predávajú lieky v lekárňach. Vedeli ste však, že práve lekárnik je najdostupnejším zdravotníckym odborníkom? Preto sa tešíme, že postupne budú v našich lekárňach pribúdať diagnostické centrá, kde budú môcť naši farmaceuti vykonávať legislatívou schválenú základnú diagnostiku. Chceme zmeniť názor, že lekáreň je len obchod s liekmi a vnímame ju ako nástroj dostupnejšej zdravotnej starostlivosti.

Plány z polikliniky už teraz praktizujeme v ambulanciách

Pod značkou Váš Lekár funguje v troch slovenských mestách momentálne sedem ambulancií. Okrem ambulancií všeobecných lekárov môžete navštíviť aj urologickú, gynekologickú a internú ambulanciu. Vo všetkých ambulanciách si môžete rezervovať termín už teraz – online a na presný čas. Vďaka tomu nemusíte zbytočne čakať dlhé hodiny v čakárni. 

Značka Váš Lekár si uvedomuje súčasný stav zdravotníctva na Slovensku a vníma významný potenciál jeho zlepšenia. Preto prichádza v januári 2024 s úplne novým projektom, v ktorom zužitkuje všetky doterajšie skúsenosti a prinesie klientom úplne nový pohľad na zdravie.

Pridaj komentár