Podporujeme slovenské startupy inzerciou pracovných ponúk zdarma

Pandémia koronavírusu pribrzdila alebo úplne zastavila štart viacerých začínajúcich firiem a startupov. Rozhodli sme sa preto podporiť slovenské startupy poskytnutím možnosti inzercie zdarma.

CHCEM INZEROVAŤ ZDARMA

My sami sme vzišli zo startupového prostredia a vieme, aké náročné je presadiť sa za bežných podmienok. Každý, kto rozbiehal podnikanie počas pandémie alebo tesne pred ňou, si určite zažil svoje. V súčasnosti sa trh pomaly stabilizuje a aj začínajúce podniky hľadajú zamestnancov. Našou hlavnou náplňou práce je efektívne prepájať firmy s potenciálnymi kandidátmi, preto je táto forma pomoci podľa nás správna.

Kto môže inzerovať zdarma?

Možnosť inzerovať zdarma môžu využiť všetci začínajúci podnikatelia a startupisti, bez ohľadu na odvetvie, v ktorom podnikajú. 

  • Zaregistrujte sa na našom portáli jobangels.com 
  • Pridajte voľné pracovné pozície, ktoré aktuálne potrebujete obsadiť
  • Začnite inzerovať

Všetky zverejnené inzeráty môžete automaticky zdieľať aj na svojich sociálnych sieťach. Veríme, že aj týmto spôsobom pomôžeme šikovným podnikateľom nájsť správnych zamestnancov. Inzerovať zdarma na našom portáli môžu všetky startupy už od štvrtka, 25. novembra 2021.

Máte otázky?

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte našu Sales representative Elišku Nosianovú na telefónom čísle : +421 911 828 692 alebo emailom na: eliska@jobangels.com.

Čo všetko Vám môže ponúknuť spolupráca s nami?

Viac o JobAngels sa dozviete v tomto článku.

Pridaj komentár