JOBANGELS – SMART WAY TO HIRE

V JobAngels pomáhame nájsť kvalitných a kvalifikovaných zamestnancov.

Sme mladý pracovný portál, ktorý sa snaží vytvárať priestor pre digitalizáciu a zefektívňovanie procesov. Usilujeme sa brať do úvahy v čo najväčšej možnej miere potreby klientov a prinášať nové trendy do sveta hiringu. Veríme, že správni ľudia na správnom mieste sú hnacím motorom rastu spoločnosti. Riadime unikátny pracovný portál, ktorý pri hľadaní vhodných kandidátov kombinuje ALISML (Machine Learning), budovanie employer brandingu pomocou EXCLUSIVE profilu spoločnosti a komunitu Anjelov zdieľajúcu pracovné príležitosti.

Pracovné ponuky poháňané silou Machine Learning ALISML

Ponuky práce šírime exponenciálne vďaka stále sa učiacej ALISML, ktorá násobí schopnosti drahých profesionálov. ALISML šetrí čas a manažuje pracovnú ponuku online. To znamená, že ihneď po tom, čo zverejníte Vašu ponuku,  ALISML  aktívne hľadá. V tomto sme ako pracovný portál unikátni. Machine Learning zároveň optimalizuje kampaň 24/7, pričom dokáže cieliť najmä na pasívnych kandidátov.

Budovanie employer brandingu pomocou EXCLUSIVE profilu spoločnosti

V JobAngels chápeme potenciál rozvíjania a posilňovania Employer Brandingu. Pohľadom „do zákulisia“ sa uchádzačom snažíme priblížiť samotný chod firiem. Na našom webe máme k dispozícii extra priestor určený na prezentáciu značky, firemnej kultúry alebo vizuálneho obsahu na profile spoločnosti. Viac o EXCLUSIVE profile spoločnosti si môžete prečítať tu

Pracovné ponuky poháňané silou Anjelskej komunity

Aj keď uznávame a využívame silu technológie, vieme, že ľudia sa ešte vždy o tých najlepších ponukách dozvedia práve cez svoje bližšie i širšie komunity. Máme jedinečný referral program, vďaka ktorému môže každý zdieľať pracovné ponuky na sociálnych sieťach, čím vlastne pomôže niekomu nájsť si prácu. Budujeme komunitu Anjelov, v ktorej sa dnes nachádza vyše 600 aktívnych členov. Oslovujeme zaujímavých kandidátov a sústredíme sa predovšetkým na tých, ktorí k hľadaniu práce pristupujú skôr pasívne. Dostávame sa k ľuďom ešte skôr, než by mohli začať premýšľať o zmene práce.

Zaujal Vás náš projekt? Pre viac informácií nás kontaktujte.

REGISTRÁCIA

Pridaj komentár