Dmytro Yanyshevskyi: Interview s Head of IT JobAngels.com

Dmytro Yanyshevskyi je vedúci nášho technologického oddelenia a v JobAngels je jeden z najdlhšie pracujúcich zamestnancov. Za obdobie 3 rokov si vytvoril stabilný tím, v ktorom spolu každý deň pracujú na zlepšovaní našich služieb smerom k vám, našim klientom a kandidátom.

Ako hodnotíš svoj kariérny posun odkedy si k nám zavítal?

Od chvíle, keď som sa dostal do JobAngels, som vyrástol z vývojára na CTO. Teraz som zodpovedný za výkony všetkých kolegov v mojom tíme, aj za finálny produkt. Moja práca sa preto priamo odráža do príjmov firmy, z čoho mám veľkú radosť.

Vidíš ešte priestor na ďalší kariérny rast?

Áno, vidím priestor v rozširovaní portfólia projektov, ktorým sa venujem a tiež v zväčšovaní môjho tímu, čím by som na seba zobral skôr úlohu tímového manažéra a garanta kvality ako výkonného programátora.

Aké boli najväčšie výzvy, s ktorými si musel bojovať popri práci v JobAngels?

Najmä nedostatok času na veľké množstvo práce a tiež aj neustála kombinácia úloh na podporu produktu a implementáciu nových riešení.

Čo vnímaš ako najväčší benefit našej firmy?

Super tím, veľmi priateľský vzťah medzi kolegami. Tiež musím vyzdvihnúť aj spoločenské aktivity ako večerné drinky, pobytové teambuildingy a možnosti vzdelávania sa na kurzoch anglického a nemeckého jazyka.

Si v priestoroch našich kancelárií spokojný? Pracuješ radšej tu, alebo skôr využívaš možnosti homeofficu?

Áno, som spokojný. V súčasnosti sa naše kancelárie sťahujú do ešte lepších a hlavne väčších priestorov, nakoľko neustále rastieme a prijímame nových kolegov, z čoho sa veľmi teším. Osobne preferujem prácu v kancelárií pred prácou z domu, kde mám okolo seba celý svoj tím. Mám väčší prehľad o ich práci, vieme spolu efektívnejšie vyriešiť akýkoľvek problém a tiež sa mi v priestoroch kancelárie lepšie sústredí na prácu.

Čo by si odkázal každému, kto zvažuje svoju kariéru v JobAngels?

Pridajte sa medzi nás čo najskôr 🙂 Čakajú tu na Vás skúsenosti, ktoré nevie poskytnúť každá firma, pretože budete pracovať priamo s produktom a hneď budete vidieť ako výsledok Vašej práce ovplyvňuje biznis. Pre programátora je to podľa mňa veľmi dôležité.

Pridaj komentár