PRIPRAVUJETE BUDGET NA BUDÚCI ROK? V OBLASTI HIRINGU POČÍTAJTE S NAMI

Začína sezóna plánovania a tvorby rozpočtového mixu pre rok 2021. Momentálne sa nachádzame v druhej vlne pandémie nového koronavírusu, a ujasniť si kroky, akými sa chceme dostať bližšie k firemnej vízii pre budúci rok, je nanajvýš zložité. Vyhliadky sú nejasné a firmy prehodnocujú svoje výdavky. Ale aj napriek týmto sťaženým podmienkam budgetingu vieme jedno – že kvalitných zamestnancov schopných učiť sa, bude potrebné hľadať o to viac. A s tým vám radi pomôžeme.

Investície do HR sa nesú v znamení zvýšenej efektívnosti a masívnej digitalizácie

Súčasná situácia otvára príležitosti na posun a invenčné nápady v oblasti HR. Sme svedkami nárastu digitalizácie, ktorá ponúka nové, priam neobmedzené možnosti. Umožňuje oslovovať neohraničene veľké publikum, merať spätnú väzbu, šíriť povedomie o značke zamestnávateľa alebo ponúkať jedinečný užívateľský zážitok. Potenciál online hiringu rastie a naši klienti postupne spoznávajú jeho pridanú hodnotu.

Plánovanie hiringu s JobAngels sa oplatí

„Som presvedčená, že svet HR sa po koronakríze ešte veľmi zmení,“ hovorí Head of Sales, Janka Herichová. A dodáva: „Snažíme sa preto byť inovatívni s cieľom rýchlo sa prispôsobiť zmenám tak, aby z toho klient vyprofitoval maximum.“ V JobAngels vytvárame a pripravujeme smart riešenia priamo na mieru klientovi. Veríme, že klienti, ktorí sa rozhodnú s nami spolupracovať, naplnia svoje očakávania a dosiahnu stanovené ciele. V neposlednom rade sa usilujeme o férovosť, so zámerom budovať dlhodobé partnerstvá.

Čo ponúkame

Ak máte nápad, s čím by sme Vám vedeli v tejto chvíli pomôcť, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť! Zakaždým sa pokúsime nájsť spoločne prijateľné riešenie, ideálne na mieru. Sme otvorení novým výzvam a radi Vám zodpovieme všetky Vaše otázky. Optimálne podmienky spolupráce nastavujeme podľa nášho cenníka, ktorý si môžete pozrieť tu. V prípade Vášho záujmu, nás prosím kontaktujte na adrese jana@jobangels.com

Tím JobAngels

Pridaj komentár