BEHIND THE SCENES: V HLAVNEJ ÚLOHE TÍM JOBANGELS


U nás sa na nič nehráme. Snažíme sa vnášať ľudskosť a „človečenstvo“ do každej činnosti, ktorú robíme. Chceme, aby ste nám dôverovali a spájali si značku s reálnymi tvárami, ktoré za ňou stoja. Sme mladí ľudia plní kreatívnych nápadov, s chuťou meniť to, čo na trhu práce prestáva fungovať. Autenticitu považujeme za veľmi dôležitú, a preto sme sa vám rozhodli pootvoriť dvere do vnútra firmy a ukázať zákulisie profesionálneho fotenia na nový web. Ako to celé prebiehalo? Dozviete sa v nasledujúcom blogu.

Prší, prší, len sa leje

Je 9 hodín ráno a dážď stále neutícha. Vonku nepanuje práve ideálne počasie a pomaly nás opúšťa nádej, že na fotenie využijeme aj krásny brečtanom obrastený exteriér pavlačového domu, v ktorom sídlime. No nenechali sme si pokaziť náladu a presúvame sa do zmodernizovaných priestorov nášho office-u.

Aby to bolo skutočne dokonalé, na fotení nám asistuje aj profesionálna vizážistka Tatiana. Jej šikovné ruky priam čarujú a dodávajú nežnej časti tímu decentný a svieži look. Zvoliť dámsky dress code bolo ľahké – obyčajná biela košeľa a rifle, pretože naša brandová identita vychádza z bielej a modrej. Modrá znamená technológie a biela čistotu. Pánske osadenstvo siaha skôr po obrandovaných polo tričkách a nový tím JobAngels je pripravený začať.

Svetlá, kamera, akcia!

Na fotenie sme využili služby talentovanej fotografky Lenky, ktorá perfektne zachytila pravú tvár spoločnosti. Žiadne umelé pózy alebo silené úsmevy, aké nájdete vo fotobankách. Ale to, akí v skutočnosti sme.

Začíname s business portrétmi. Ako prvá sa tejto úlohy zhosťuje Head of Sales Janka. Išlo jej to skvele a svojím úsmevom rozžiarila celú miestnosť. Postupne sa vystriedame všetci a užijeme si 5 minút slávy počas ktorých ukážeme, čo v nás je. 🙂

Ideme do finále

Počas celého fotenia prevláda príjemná a uvoľnená atmosféra, o ktorú sa stará naša Brand manažérka Evka. S trpezlivosťou nám vysvetľuje každý ďalší krok a popritom sa môžeme venovať svojej práci. Zároveň s Community Manager Anjelov JobAngels, Saškou zdieľame stories na Facebooku a Instagrame, aby sme vám ukázali zábavné momentky zo zákulisia. Materiál sme neskôr zostrihali a spracovali do krátkeho videa, ktoré si môžete pozrieť nižšie.

Video zo zákulisia

Napokon po niekoľko hodinovom úsilí vznikajú kvalitné zábery, z ktorých máme veľkú radosť. Fotografie splnili naše očakávania a veríme, že sa budú páčiť aj vám.


Dosť bolo textu. Pozrite si fotogalériu zo zákulisia našim mobilom:

Celé fotenie prebiehalo pod taktovkou našej Brand manažérky Evky.

V práci nás podporuje a mozgom & srdcom projektu ostáva náš konateľ, Dodo Bardík.

Náš IT tím vedie šikovný tvorca webov Dima. S Jankou, Head of Sales, viac zabratí do dát ako do fotenia. 🙂

Alex z IT tímu JobAngels. Študent informačných technológií STU.

… a Erik, študent Matfyzu, odbor Informatika.

Smart Beyond Job Board.

Pridaj komentár