Interview s anjelskou Saškou

Inovatívne prostredie JobAngels je skvelým východiskom pre realizáciu nových nápadov a spôsobov, ako hľadať ľudí na voľné pracovné miesta. Jedným z takýchto spôsobov je aj naša Anjelska komunita. Pozíciu Community manažérky zastáva Alex Šulanová, ktorej sme položili 4+1 otázku. Dozviete sa, o čom je komunita Anjelov, čo je potrebné na to, aby ste boli dobrým Anjelom JobAngels, a aké vízie má job portál pre túto komunitu externých recruiterov.

1. V JobAngels zastávaš pozíciu Community manažérky. Skús nám ju v krátkosti priblížiť.

Jednou z našich hlavných priorít je vybudovať novú, silnejšiu a aktívnejšiu komunitu Anjelov JobAngels. Anjelom JobAngels môže byť ktokoľvek, kto rád komunikuje cez sociálne siete a rád pomáha druhým nájsť si prácu. Medzi Anjelmi máme napríklad mamičky na materskej, ľudí, ktorí stratili aktívny príjem, či tých, ktorí si takto hľadajú svojich nových kolegov do tímu a ešte sú aj za to finančne odmenení. Šíria pracovné ponuky tam, kam by sa inak nedostali. Lebo ako hovoríme v JobAngels – o tých najlepších pracovných pozíciách sa dozvieš od svojich priateľov a známych.

2. Si styčnou osobou pre Anjelov JobAngels. S čím sa na teba môžu obrátiť?

Pre Anjelov tvorím podporný video obsah do uzatvorenej skupiny na Facebooku. Tam sa primárne snažím poradiť a odpovedať na akékoľvek otázky, aby sa im lepšie darilo v práci Anjela. Tiež viem poradiť s ich Anjelskym kontom a som podporou pri bodovacom systéme. Ak dostanem otázku z prostredia HR, preberieme ju spolu v tíme, na čele ktorého stojí skúsená Head of Sales, Janka Herichová.

3. Čo vie Anjelovi JobAngels ponúknuť uzatvorená skupina na Facebooku?

Množstvo prospešných informácií. V skupine Anjelom poskytujem rôzne praktické tipy a pomáham im nachádzať kanály, prostredníctvom ktorých môžu pracovné ponuky šíriť ďalej. Sme veľmi radi, ak s nami Anjeli komunikujú a prichádzajú s novými nápadmi. Pýtajte sa čo najviac, som tu pre vás 🙂

4. Aké užitočné rady by si dala novým Anjelom JobAngels?

Na prácu Anjela by mali mať vyhradenú aspoň pol hodinku denne. Dôležitá je tiež pravidelnosť. Viac rád, napríklad, ako efektívne šíriť vybrané pozície, nájdu v našej už spomínanej skupine JobAngels – Komunita Anjelov na linku https://www.facebook.com/groups/komunitaanjelov Obsah dávame do formy videí, nakoľko je to dnes mimoriadne obľúbený nástroj.

+1. Prezraď, chystáš nejaké novinky pre Anjelov?

Áno, ale môžem spomenúť len niekoľko. Pripravujeme nový bodovací systém pre Anjelov a najlepších budeme aj odmeňovať. Taktiež pripravujeme súťaže na Instagrame a v uzatvorenej skupine. Ďalšie už neprezradím, nechajte sa prekvapiť! 🙂

Pridaj komentár