Homeoffice corona

Fungujeme bez obmedzení aj počas lockdownu

V JobAngels sa správame zodpovedne a obmedzujeme naše stretávanie na pracovisku. Ochrana zdravia je pre nás prioritou, a preto sa väčšina tímu presunula z kancelárie do prostredia HomeOffice.

Naša agenda sa ničím neodlišuje od tej, ktorú sme mali aj predtým. Zadaní máme vyše hlavy a plnohodnotne zapájame všetkých členov tímu. Pre efektívnejšie fungovanie sme si určili spoločný Stand up Meet štart na 30 minút každé ráno.

Zistili sme, že efektívna a pravidelná denná porada nás posilňuje v tímovej práci, poskytuje nám minimálnu dávku socializácie a zároveň je tých 30 minút ideálny čas na to, aby sa každému členovi tímu dostal priestor a požadovaná pozornosť.

A ešte máme jeden tip pre tých, ktorí sa nevedia sústrediť počas online meetingov: možno ste si to uvedomili a možno nie; no počas video hovorov nás to strháva a máme tendenciu pozerať sa sami na seba. Je to niečo, čo sa bežne pri meetingoch nedeje. Je to natoľko rušivé, že nás to oberá o sústredenú pozornosť k danej téme. Preto jednoduchá rada: pozerajte sa skôr na kolegov a usmejte sa 🙂

Naďalej vám všetkým, ktorí využívate naše služby či tvoríte komunitu Anjelov JobAngels, budeme poskytovať kvalitnú podporu a servis.

Ďakujeme za Vašu priazeň a želáme pevné zdravie.

P.S.: Aké tipy máte vy z vášho virtuálneho „poradovania“? Pridajte ho do komentáru pod článkom 😉

S pozdravom,

Tím JobAngels

Pridaj komentár