Z Brna až do Bratislavy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe jedno či žijete na Slovensku, v Česku, Anglicku alebo kdekoľvek inde. Zdieľať pracovné ponuky môžete prakticky všade tam, kde sa pripojíte k wifi. Náš úspešný anjel, Evka, sa pridala do komunity anjelov spolu so sestrou.  Zo začiatku dokonca súperili, kto nazbiera viac bodov za aktivity. Dnes, po necelom mesiaci zarobila prvé peniaze. Z Brna pomohla nájsť prácu Nine v Bratislave. Prečítajte si krátky rozhovor s Evkou. Odmenu jej odovzdala naša kolegyňa – Zuzka, ktorá má na starosti rozbehnutie biznisu v Českej republike.

1) Ako ste sa dozvedeli o JobAngels?
O Jobangels.co som sa dozvedela od svojej kamarátky Zuzky, ktorá sa sama v Jobangels aktívne angažuje.

2) Prečo ste sa rozhodli stať anjelom?
V prvom rade som chcela podporiť kamarátku, naladilo ma jej osobné doporučenie.
Jobangels.co je  veľmi pekný projekt, lebo krásne ukazuje, aké minimálne úsilie stačí, aby ste niekomu pomohli. Ono je to vlastne taká príjemná „hra“, sem tam zdielať ponuku a čakať čo z toho bude. Ja som sa zapojila spoločne so sestrou a zo začiatku sme dokonca súperili, ktorá nazbiera viacej bodov 🙂

3) Poznáte sa s prijatým uchádzačom ?
Nie nepoznám, kandidátka reagovala na ponuku zdieľanú na sociálnej sieti.
Anjelom som už dlhšie, ale je to ledva mesiac, čo aktívne zdieľam ponuky. Preto som veľmi prekvapená, že už aj mám prvého úspešného kandidáta. Aj keď sa asi s mojím uchádzačom nestretneme, prajem jej veľa úspechov v novom zamestnaní!

4) Odporučil by si našej komunite nejaké „špeci“ triky, ako nájsť toho ideálneho človeka?
„Špeci“ triky asi neexistujú, ja osobne sa snažím zdielať ponuky, kde na kandidátov nie sú extrémne vysoké požiadavky, záber je tak širší. Ale je to asi aj trochu o šťastí.

Pridaj komentár