Jan ako uspesny jobangel

Ďalší úspešný „anjel“ Ján: „Pomôcť nájsť prácu je naozaj dobrý pocit.“

Po úspešnom príbehu „anjelky“ Majky si dnes môžeš prečítať rozhovor s jedným z ďalších šťastných „anjelov“! Tento krát je to Ján Pan, ktorý obsadil zhodou okolností nášho nového kolegu.

1) Ján, ako si sa dozvedel o JobAngels?

O JobAngels som sa dozvedel prostredníctvom sociálnych sietí, konkrétne Facebook-u. Janova poznámka: „konkrétne to bola skupina FTVŠ, kde som videl inzerovanú pozíciu recepčnej od Adidasu.“ Myslím si, že to má budúcnosť.

2) Prečo si sa rozhodol stať anjelom?

Rád pomáham ľuďom a pomôcť niekomu nájsť prácu je naozaj dobrý pocit. Navyše aj finančná odmena za každého úspešného kandidáta na pracovnú pozíciu je naozaj motivačná. Veľmi ma to baví. Je to ako „práca“ aj zábava zároveň.

3) Poznáš sa s prijatým uchádzačom?

Nie, s prijatým uchádzačom sa nepoznám. Našiel som ho prostredníctvom sociálnych sietí.

4) Odporučil by si našej komunite nejaké „špeci“ triky, ako nájsť toho ideálneho človeka?

Asi najdôležitejšie je mať nejaký systém, podľa akého si budem vyberať zaujímavé pracovné ponuky a následne na nich hľadať záujemcov. Požiadavky na kandidátov sú rôzne, a preto aj stratégia ich hľadania je častokrát rôzna. Pre mňa osobne je momentálne najvýhodnejšie zdieľanie pracovných ponúk prostredníctvom sociálnych sietí v skupinách, ktoré sú zamerané na ponuku a dopyt pracovných pozícií v rôznych odvetviach.

Janovi ďakujeme za rozhovor, kandidáta a gratulujeme. Je to pán!

Viktor

Pridaj komentár