Spustili sme anjelskú spoluprácu

Niektorí ľudia vravia, že náhody neexistujú. Iní tvrdia opak. Či už je to tak alebo onak, necháme každého, aby si spravil vlastný názor. My, v JobAngels (z angl. angles = anjeli) však veríme, že nás s neziskovou organizáciou Dobrý anjel spája viac ako len podobný názov.

Venujeme sa inému, no cieľ je spoločný. Pomôcť.

Dobrý anjel sa orientuje na rodiny, ktoré boj s rakovinou alebo inou zákernou chorobou* dostal do finančnej núdze. Pomáha im prostredníctvom darcov, ktorých nazýva Dobrými anjelmi. Tí dobrovoľne prispievajú  ľubovoľnou finančnou čiastkou, aby uľahčili rodinám neľahký súboj. Vo svojej komunite majú pravidelne prispievajúcich Dobrých anjelov, ale i takých, ktorí venujú peniaze nepravidelne alebo jednorázovo, ako im to finančná situácia dovolí. Každého anjela si vážia. Na sume nezáleží. I malá suma spraví dosť, ak je Dobrých anjelov veľa. Prvý deň v mesiaci pracovníci Dobrého anjela rozdeľujú všetky vyzbierané peniaze za predchádzajúci mesiac tak, aby sa dostali tam, kde ich rodiny najviac potrebujú.

JobAngels prináša človečenstvo do sveta hľadania práce. Vytvorili sme jedinečný odporúčací program, v ktorom takisto zohrávajú hlavnú úlohu anjeli. Tí naši môžu denne odporúčať voľné pracovné miesta svojim známym aj neznámym prostredníctvom sociálnych sietí, emailov alebo ústnym podaním. Jednoducho tak môžu pomôcť ľuďom, ktorí si aktívne hľadajú prácu i pasívnym uchádzačom. Každý anjel prispieva iným dielom. Máme anjelov, ktorí pravidelne šíria tipy na dobré pracovné ponuky, ale aj takých, ktorí sledujú čo pribúda a ak sa objaví niečo zaujímavé pre ich blízkych, ihneď ich upozornia. Všetci anjeli sú neodmysliteľnou súčasťou projektu, bez nich by hľadanie práce bolo ťažšie. Čím ich je viac, tým vedia lepšie pomôcť.

Transparentnosť systému

Oba systémy sú nastavené transparentne. Rovnako, ako si každý Dobrý anjel môže pozrieť na začiatku nového mesiaca k akej rodine jeho peniaze odišli, aj anjel odporúčajúci prácu môže sledovať ako jeho uchádzači uspeli vo výberovom procese. Nemá síce priamo prístup k životopisom, vidí však ich krstné mená.

Pomáhať a rozdávať nádej môžete aj z domu. Teraz dvojnásobne.

Staňte sa anjelom aj Vy. Môžete pomáhať priamo z domu, či kdekoľvek z mobilu či tabletu. Ak niekomu pomôžete nájsť prácu, JobAngels prispeje 10 % z každej odmeny** na chod neziskovej organizácie Dobrý anjel, aby mohla naďalej pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ďakujeme!

*Detská mozgová obrna, cystická fibróza, chronické zlyhanie obličiek, svalová dystrofia Duchenne, Downov syndróm.

**Finančnú odmenu dostáva každý úspešný anjel, ktorý pomohol niekomu nájsť prácu. Odmena je stanovená inzerujúcou firmou pri vypublikovaní novej pracovnej pozície. Jej minimálna výška je 50 €. Priemerná odmena za prijatého uchádzača je momentálne 170 €.

DSC_4676 (1)

Pridaj komentár