„Funguje správne zameranie ponuky, vybrať správne slová a správne skupiny.“

Pán Eduard je Anjelom JobAngels. Je s nami už nejaký ten piatok, a preto sme ho neváhali osloviť a porozprávať sa s ním o jeho anjelskom systéme práce a skúsenostiach z praxe.

Ako sa to všetko začalo? „Hľadal som možnosti pasívneho príjmu a zapáčilo sa mi na JobAngels to, že, ak je to správne nastavené, človek nemusí tomu venovať veľa času. Max 20-30 min denne a môže si zarobiť pekné peniaze.“ A má pravdu. V odmenách si už pán Eduard zarobil dokopy 575 €, čo je vcelku zaujímavá suma.

Každodenná prax prináša množstvo situácií, ktoré často ukážu, čo funguje a čo nie. „Funguje správne zameranie ponuky, vybrať správne slová, správne skupiny a stránky, kde sa daná ponuka zdieľa. A funguje aj komunikovať s uchádzačmi.“ Jeho overený systém práce zahŕňa najmä zdieľanie pracovných ponúk na Facebooku, v skupinách a stránkach, kde je buď admin, alebo majiteľ.

Práca Anjela je beh na dlhú trasu.“

Pán Eduard vie, že práca Anjela JobAngels je beh na dlhú trasu. Odporúča však nepoľaviť a výsledok sa určite dostaví: „Je to ako v záhrade. Ak chcete zbierať ovocie, musíte si najprv pripraviť pôdu na sadenie, neskôr polievať a starať sa o strom. Tu je potrebné nájsť alebo vytvoriť si správne diskusie, stránky, skupiny alebo profily. Výhodu majú tí, čo poznajú Instagram a ďalšie sociálne siete.“

Na odľahčenie nás tiež zaujímalo, či v rámci práce Anjela JobAngels zažil nejaké kuriozity. Jeho odpoveď nás pobavila: „Jedného uchádzača prijali na pozíciu, ktorú ani nehľadal, ale skúsil poslať životopis a prijali ho.“ Tak, tomu sa povie osud : )

Touto cestou by sme chceli pánovi Eduardovi poďakovať za príjemný rozhovor a rovnako aj za jeho odvedenú prácu. Veríme, že si z rozhovoru každý niečo zoberie a nájde svoje vlastné know-how. A možno nabudúce spravíme krátke interview práve s Vami 😉

Pridaj komentár