Ako využiť príležitosti, ktoré vám ponúka práca Anjela JobAngels?

Podelíme sa s vami o 6 rád, ako najlepšie zarábať s JobAngels

1. Na forme záleží

Dajte si záležať na tom, ako ponuku odprezentujete. V zásade neodporúčame pridávať príspevky bez sprievodného textu. V popise je vhodné uvádzať všetky základné informácie ako názov pozície, názov spoločnosti, miesto práce a výška platu. Každý príspevok by mal obsahovať výzvu k ľuďom, aby ho nezabudli zdieľať ďalej – tzv. Call to action.

2. Sledujte spätnú väzbu svojich príspevkov

Ak niekto zanechá v príspevku komentár s otázkou, vždy sa mu snažte odpovedať. Pošlite mu správu a oznámte mu to aj cez komentár. Spravíte dobrý dojem a takýto prístup zvyšuje vašu dôveryhodnosť a profesionalitu v očiach druhých.

3. Nie je to len o Facebooku

Napríklad na nájdenie kandidátov do IT je vhodnejšia profesionálna pracovná sieť LinkedIn. Ak hľadáte PHP Developera, zadáte do vyhľadávania „PHP“. Potom si už len vyberáte zo zoznamu potencionálnych kandidátov a nadviažete s nimi kontakt.

4. Vytvorte si zoznam kontaktov

Browsujete sociálnymi sieťami a vidíte tam príspevky, ako niekto hľadá prácu? Oslovte ho. Zistite, aké má skúsenosti a v akom odvetví by chcel pracovať. Možno práve vy máte pre neho zaujímavú ponuku. Ak áno, pošlite mu ju. Ak nie, tak je dôležité, že viete, o aký tip práce má záujem a keď sa objaví tá správna, pripomeniete sa mu.

5. Nenechajte sa odradiť

Odmietnutie alebo negatívne reakcie si neberte osobne. Každý sme nejaký 😊 Hlavné je odpisovať s chladnou hlavou. Zareagujte slušne a nenechajte sa zatiahnuť do sporov, ktoré nikam nevedú.

6. Buďte trpezliví

Niekedy sa podarí nájsť viacero kandidátov a výberom neprejde ani jeden. To sa stáva. Avšak čím viac ponuky zdieľate, tým ďalej sa dostanú, a máte tak reálnejšiu a väčšiu šancu na úspech v podobe Anjelskej odmeny.

Veríme, že vám tieto rady pomôžu v práci Anjela JobAngels a želáme vám veľa prijatých uchádzačov!

Ak ešte nie ste Anjelom JobAngels, zaregistrujte sa tu.

P.S.: Neváhajte sa s nami podeliť o ďalšie svoje tipy v komentároch 😉

Pridaj komentár