15 minút denne môže priniesť 250 € aj Vám

Šnúru úspešných anjelov za rok 2017 sme už odštartovali spolu s aktívnym Edom. Dnes k nám prišiel na návštevu z Michaloviec. Sme veľmi radi, že sme mohli bližšie spoznať jedného z anjelov. Edovi k úspechu gratulujeme a Vám prinášame  krátky rozhovor.

Povedz nám niečo o sebe? 

Som zamestnaný ako odborný predajca vo firme, ktorá predáva materiál na výrobu nábytku. Popritom som sprostredkovateľ investícií do rôznych oblastí, kde sa ešte učím ako systém funguje a zbieram prvé úspechy. Vo voľnom čase je to najmä turistika. Východ už máme celý pochodený, teraz sa chystáme viac na Tatry. Ďalej je to šport a cestovanie. Tento rok rozmýšľam nad Islandom alebo Barcelonou či Berlínom.

Ako si sa dostal k JobAngels?

Úplne náhodou. Hľadal som možnosti zárobku na internete a na nejakej stránke sa objavila reklama.

Čo hovoríš na JobAngels a čo by si prípade zmenil? 

Páči sa mi to, že nemusím investovať vlastný kapitál, iba môj čas. JobAngels venujem približne 15 až 20 minút denne. Sú aj veci, ktoré sa mi nepáčia, no nemám odpoveď nato, ako ich vyriešiť, a preto sa nebudem konkrétnejšie vyjadrovať. Sú to však len maličkosti, ktoré by mohli byť jednoduchšie.

Podľa čoho si vyberáš pozície, ktoré zdieľaš? 

Podľa hodnoty odmeny a toho, ako je pozícia popísaná. Tiež podľa toho aká je daná ponuka a až na výnimky sa snažím pustiť do obehu všetky ponuky v nejakých cykloch.

Vieš už načo minieš svoju odmenu?

Áno. Nechám peniaze zhodnocovať. Šetrím si na svoje plány pre tento rok. 🙂

Zvyknú ťa kontaktovať záujemcovia o prácu? 

Áno zvyknú. Väčšinou majú technický problém poslať životopis alebo nespĺňajú kritéria, a tak sa pýtajú na to, ako to majú formulovať.

Ako si trávil sviatky? Máš aj obľúbené vianočné filmy, ktoré si nenecháš každý rok ujsť?

Sviatky som strávil oddychovo. Silvester v menšom okruhu známych, bolo super. Čo sa filmov týka, sú to Pelíšky, S tebou mě baví světa, Ľadové kráľovstvo.

Ako sa staviaš k príchodu roku 2017? Zvykneš si dávať predsavzatia? 

Dával som si predsavzatia a aj som ich sčasti plnil. Tento rok som však zmenil stratégiu. Mám ciele, ale budem sa snažiť zamerať na to, čo chcem aby sa stalo. Verím, že ak to potrebujem pre život, tak sa to stane. Stačí byť aktívny a hlavne ostať sám sebou.

 

Ďakujeme za rozhovor 🙂

 

 

Pridaj komentár